Vælger erklæring

Det eneste vi behøver fra dig for at få din støtte er din email adresse. Du kan sende os den via kontakt formularen nederst på siden eller til admin@digital-demokrati.dk. Skriver du ikke noget i kommentar feltet anser vi det for en støttetilkendegivelse.

En vælgererklæring er en tilkendegivelse om at du erkender vores ret til at stille op til valg. Du kan godt afgive en vælgererklæring uden at stemme på Digital Demokrati.

Før i tiden skulle man skaffe vælgererklæringerne på papir med folks underskrift. Dette er ikke længere nødvendigt. I dag afgives en vælgererklæring via systemet vælgererklæring.dk. Det vil komme til at foregå således:

  1. Du sender os din e-mail adresse eller CPR-nr (Vi vil helst ikke have dit cpr-nr af hensyn til din personlige sikkerhed. Giv ikke denne til folk du ikke kender).
  2. Vi taster oplysningerne ind på vælgererklæring.dk for at angive din interesse i at støtte partiet.
  3. Efter en betænkningstid på 7 dage vil du modtage et brev fra vælgererklæring.dk enten i din mail boks eller i e-boks.
  4. I brevet er et link til vælgererklæring.dk hvor du logger ind med dit Nem-Id og bekræfter din støtte til partiet.
  5. Du modtager herefter en bekræftelse på afgivelsen af din vælgererklæring på e-boks.

Din vælgererklæring vil være gyldig i 18 måneder fra afgivelsesdagen og du kan til enhver tid tilbage trække din vælgererklæring. Du kan kun have en aktiv vælgererklæring og kan derfor ikke støtte to parti i deres forsøg på forstillelse samtidig.

Du kan sende os din e-mail eller cpr-nr i kontaktformularen nederst på siden.

Skriv til os.